Mii de ţigări netimbrate confiscate

5000 de ţigarete au fost ridicate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, în urma a 2 percheziţii domiciliare efectuate la persoane bănuite de furturi din locuinţe.

La data de 27 august a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări privind infracţiunea de furt calificat.

În fapt, în perioada 07 – 14 august 2015, persoane necunoscute au pătruns prin folosirea fără drept a unor chei adevărate sau mincinoase într-o locuinţă, din localitatea Sântioana de Mureş, de unde au sustras mai multe bijuterii şi bani.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri care prezintă interes pentru cauză şi 5000 de ţigarete, netimbrate în România, purtând timbru emis de Republica Moldova.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi contrabandă, cu bărbaţii în stare de libertate.