MINIME DE MINUS 13 GRADE, SĂPTĂMÂNA VIITOARE, LA TÂRNĂVENI

Temperaturile vor scădea, în zilele următoare, iar în timpul nopții vor atinge pragul de minus 13 grade, la Târnăveni, în timp ce în timpul zilei, temperatura maximă va ajunge la 4 grade Celsius.

Vineri, 6 februarie, cerul va fi înnorat, iar pe timpul zilei, temperatura maximă va ajunge la 4 grade Celsius, în timp ce la noapte, termometrele vor arăta 3 grade sub zero. Nici sâmbătă vremea nu va fi mai blândă. Temperaturile vor fi cuprinse între 2 și -7 grade Celsius, cu șanse de precipitații sub formă de ninsoare. Duminică se anunță ninsori slabe, cu temperaturi ce nu trec de 0 grade în timpul zilei, iar noaptea pot scădea până la -8 grade Celsius.

Începutul de săptămână aduce temperaturi de -13 grade Celsius pe timpul nopții, luni, iar pe timpul zilei, maxima va fi de -1 Celsius, cu șanse slabe de precipitații. Nici ziua de marți nu va fi mai călduroasă. Maxima zilei va fi de -2 grade Celsius, în timp ce noaptea temperaturile pot scădea până la -13 grade Celsius. Pe timpul zilei sunt posibilități de ninsoare.

De miercuri, soarele își va face apariția pe cer, însă nu va reuși să încălzească atmosfera prea mult. Temperaturile rămân la fel de scăzute, ajungând la maxima de -3 grade pe timpul zilei, pentru ca pe timpul nopții să ajungă la -11 grade Celsius. Vremea se va mai încălzi puțin joi, 12 februarie, când, pe timpul zilei, vor fi maxime de 1 grad Celsius. Noaptea, temperatura poate ajunge la -9 grade Celsius.

Vineri, soarele va străluci în toată splendoarea lui, dar aerul ca fi la fel de rece ca în zilele precedente. Sunt prognozate temperaturi maxime de 3 grade Celsius, pe timpul zilei și minime de -9 grade pe timpul nopții.

Sursa: accuweather.com