Stiri locale

Mirdatod, sponsor al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti

Cunoscuta companie producătoare de produse lactate Mirdatod din Ibăneşti, proprietate a fraţilor Mircea şi David Todoran, este, începând de azi, sponsor al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Informaţia a fost făcută publică de conducerea “câinilor roşii”, prin intermediul site-ul oficial al echipei.

“Pentru că alimentația jucătorilor este unul din factorii de maximă importanță în dezvoltarea lor ca sportivi, Mirdatod, unul din cei mai buni producători de produse lactate din România, prin produsele lactate Ibănești, se alătură listei de parteneri ai clubului Dinamo București până la finalul acestui sezon. 

Le urăm bun venit și sperăm într-un parteneriat de lungă durată! Împreună suntem mai puternici!”, au transmis cei de la Dinamo.

Compania Mirdatod Ibăneşti e prezentă pe piaţă din 1994 şi e producător al mai multor sortimente de produse lactate, printre care celebra Telemea de Ibăneşti, singurul produs lactate din România care a obţinut certificatul de produs cu “Denumire de Origine Protejată”. 

Materia primă a fabricii din Ibăneşti e frunizată integral de crescătorii de animale de pe Valea Gurghiului.

Dacă produselor Mirdatod le merge bine, echipei de fotbal Dinamo nu i-a mers niciodată atât de rău: echipa a retrogradat anul trecut pentru prima dată în istoria sa, iar acum traversează mari dificultăţi financiare, fiind ţinută în viaţă doar de suporterii săi.

Sorin Simion