De interes

Mureș/Tată și fiu reținuți după au vrut să mituiască doi polițiști 

Două persoane, tată și fiu, din județul Mureș au fost reținuți ieri, 3 aprilie a.c.. pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită, după denunțul a doi polițiști din cadrul unei secții de poliție a Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș.

Astfel, în data de 2 aprilie 2024, la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș au fost înregistrate denunțurile a doi agenți de poliție cu privire la faptul că un bărbat le-a promis și oferit suma de 600 de euro pentru a nu fi suspendat permisul de conducere al fiului său pentru efectuarea unei depășiri pe linie continuă.

Ulterior, în data de 03.04.2024, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant, moment în care, atât tatăl, cât și fiul care săvârșise contravenția, i-au înmânat unuia dintre cei doi polițiști denunțători suma de 10 mii de forinți, pe lângă cei 600 de euro dați drept mită în ziua anterioară.

Cei doi urmează ca astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Precizăm că aceste activități nu pot, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

SERVICIUL JEDEȚEAN ANTICORUPȚIE MUREȘ

Mureș/Tată și fiu reținuți după au vrut să mituiască doi polițiști  at

Citește articolul complet