RecentStiri locale

Noi ajutoare primite de Spitalul din Târnăveni

Dorim sa multumim colaboratorilor care au dat dovada de solidaritate si au inteles ca impreuna suntem puternici si vom putea combate raspandirea infectiei cu SARS-CoV-2, sprijinind personalul Spitalului Municipal “Dr. Gheorghe Marinescu“ Târnaveni prin donatii si sponsorizari dupa cum urmeaza :

  • S.C. Roxcom SRL prin administrator Avram Elena Gabriela- sponsorizare in valoare de 5.000 lei si produse in valoare de 892,85 lei (100 kg Faina, 157 buc. Carne pate porc 100g, 6 sticle Alcool Sanitar Mona de 500 ml).
  • Dl Stan Ioan – donatie 200 l dezinfectant pentru suprafete
  • SC Feld SRL prin administrator Farkas Eduard- donatie 100 de masti fata reutilizabile
  • SC DISPCNET Tarnaveni prin administrator Coman Alexandru SRL – donatie 30 buc. viziere
  • Dna. Balzs Tunde Imola – donatie 100 de masti fata reutilizabile
  • Salagean Alin – donatie 7000 manusi de vinil, 2000 sorturi de unica utilizare

Dorim sa multumim administratorilor Lupeș Paul si Chiscoci Oana pentru donatia catre sectia ATI ce a fost facuta de Fondul de donatii “Impreuna alaturi de cadrele medicale in lupta cu Covid-19” deschis pe Facebook, ce a constat in:

– Combinezon impermeabil, reutilizabil, cu grad inalt de protectie (categoria III, standard european de protectie tip 3, 4, 5 si 6)
– Semi-masca faciala cu nivel de protectie respiratorie inalta (tip FFP3)
Acestea sunt de un real ajutor pentru Spitalului Municipal “Dr. Gheorghe Marinescu“ Târnaveni contribuind la imbunatatirea acordarii actului medical acordat pacientilor unitatii in contextul raspandirii infectiei cu Covid-19.

Cu deosebita consideratie

Manager
Ec. Meghesan Zsuzsanna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *