RecentStiri locale

Noi reguli la Wizz Air


Stimați călători WIZZ,

După cum s-a putut observa în timpul ultimelor două zile, ne reluăm activitatea în unele țări, cum ar fi Regatul Unit și Austria, unde reglementările permit acest lucru, iar măsurile de carantină sunt încet ridicate.

Echipele noastre monitorizează în permanență situația și doresc să accentuez că strategia noastră de redeschidere respectă reglementările locale. De asemenea, săptămâna trecută am implementat un protocol îmbunătățit de sănătate și siguranță, pentru a vă face călătoria și mai plăcută. Doresc să menționez din nou, în această scrisoare, unele dintre măsuri, pentru a vă asigura că facem tot ce putem ca dumneavoastră să ajungeți la destinație în siguranță și mulțumiți.
Măști de protecție pentru față
La bordul aeronavelor noastre, este obligatoriu atât pentru pasageri, cât și pentru echipaj să poarte măști de față, pentru a asigura o protecție maximă. Dacă aveți orice alt echipament de protecție, cum ar fi mănuși, acest lucru este, de asemenea, recomandat și apreciat.
Măsuri de distanțare socială și de igienă
De asemenea, pe lângă șervețelele dezinfectante oferite gratuit în timpul îmbarcării, aeronavele noastre sunt dezinfectate complet în fiecare zi. Respectați regulile de distanțare socială atât în avion, cât și în afara acestuia. Vom lua în considerare acest lucru atunci când alocăm locurile, ori de câte ori este posibil și există locuri disponibile.

Este important de reținut faptul că aerul din interiorul aeronavelor noastre este la fel de curat ca în sălile de operație ale spitalelor, deoarece este schimbat de multe ori prin filtre de aer (filtre HEPA) care elimină 99,97% din virușii și bacteriile aeropurtate.
Plăți contactless
Am activat și am crescut limita plăților contactless la 25 EUR, astfel încât dumneavoastră să puteți lua masa și să cumpărați fără griji la bord. Revista noastră este retrasă temporar și nu va fi disponibilă la bord, prin urmare, vă recomandăm să descărcați cel mai recent meniu din aplicația WIZZ, înainte de călătorie.
Opțiuni de călătorie flexibile
Dacă doriți să călătoriți în această vară, dar nu aveți certitudinea că restricțiile vă vor permite, vă recomandăm să achiziționați produsul WIZZ Flex odată cu rezervarea dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă modificați online zborul înainte de călătorie, fără să plătiți taxa de modificare a zborului, iar dacă vă răzgândiți, veți putea beneficia de o rambursare în credite WIZZ în contul dumneavoastră WIZZ.
Mai multe informații
Dacă doriți să aflați mai multe, vă recomand să vizionați cel mai recent videoclip al nostru, care vă va prezenta toate etapele îmbunătățite ale călătoriei, menite să vă protejeze:
Multe lucruri s-au schimbat în lume în ultimele două luni, însă promisiunea Wizz Air nu s-a schimbat. Vom continua să-i unim pe toți cu cei dragi lor, la cele mai mici prețuri posibile și în cel mai sigur mod, pentru mulți ani de acum înainte.

Urmăriți canalele noastre de comunicare în următoarele săptămâni pentru a afla mai multe, pe măsură ce ne reluăm activitatea în țările noastre de origine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *