Nou nascut decedat în toaleta la Suplac

În această noapte, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în jurul orei 05:10, un copil nou născut căzut într-o toaletă exterioară din curtea unei case de locuit, în localitatea Suplac, strada Principală. Au intervenit pentru extragerea acestuia pompierii militari de la Secția Tîrnăveni. Nou născutul a fost extras din toaleta exterioară de către pompierii militari, dar din păcate acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la fața locului.

In cursul acestei dimineti, in jurul orei 05:00, politisti din cadrul Sectiei de Politie Rurala Tarnaveni au fost sesizati cu privire la faptul ca o tanara ar fi nascut in mod spontan in toaleta exterioara din curtea unei case de locuit, din localitatea Suplac. Echipajul medical aflat la fata locului a constatat decesul fatului.
Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, in vederea stabilirii cu exactitate a modului in care a survenit decesul acestuia.
Politistii desfasoara cercetari pentru comiterea infractiunii de uciderea ori vatamarea nou-nascutului de catre mama, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent.

Foto: Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.