Noul termen pentru finalizarea podului

Compania Strabag a anunțat inițial data de 20 noiembrie pentru deschiderea podului rutier pe toate cele patru benzi pentru circulația rutieră. Ulterior s-a mai semnat un act adițional care prelungeste acest termen cu încă 5 zile, astfel că termenul de finalizare al lucrărilor la podul rutier peste râul Târnava Mică este fixat în data de 25 noiembrie 2019.

În prezent se lucrează atât la finalizarea podului cât și la lărgirea drumului, în direcția-centru, urmând a se realiza trei benzi de circulație la ieșirea de pe pod. De asemenea se lucrează și la intrarea de pe strada Șoimilor.

În acest timp aceeași companie Strabag va reface și strada Industriei.

Circulaţia pe podul care traversează Târnava Mică a fost oprită în data de 11 iunie, DN14A fiind deviat prin Adămuş, sau pentru maşinile mici prin satul Cuştelnic, o variantă pe propria răspundere a şoferilor.

Podul nou peste Târnava Mică, pe DN14A Km 24+067, în Municipiul Târnăveni, va avea o deschidere de 35,60 m și o lungime totală de 42,50 m, cu suprastructura realizată cu piloți și cu suprastructura având ca elemente principale 9 grinzi prefabricate precomprimate solidarizate cu ajutorul unei plăci de suprabetonare.

2 comentarii la „Noul termen pentru finalizarea podului

  • 2 noiembrie 2019 la 19:37
    Permalink

    F frumos! Am circulat destul pe jos .Sa faca bine compania Strabag sa se tina de cuvant nu de povesti !

  • 1 noiembrie 2019 la 11:15
    Permalink

    Perfect!! Deci nicio sansa sa circulam pe noul pod in 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.