Nu mai avem parcări libere

Parcarea autoturismului la Târnăveni a început să devină o problemă la fel ca în marile oraşe. Centrul municipiului este mereu ocupat pe parcursul zilei, iar alte câteva zone comerciale sunt la fel de aglomerate. De asemenea cartierele de blocuri sunt arhipline de autoturisme, deoarece numărul acestora a crescut şi continuă să crească la Târnăveni.

Localnicii şi-au făcut obiceiul de a se deplasa şi pe distanţe foarte scurte numai cu maşina, iar parcarea acesteia se face de regulă în “buza” uşii de destinaţie.

Soluţiile găsite de marile oraşe până acum au fost de taxare a parcărilor, crearea de alternative pentru biciclete şi transportul copiilor cu autobuze la şcoli dar şi crearea de centre pietonale, la marginea cărora s-au amenjat parcări.

Un comentariu la „Nu mai avem parcări libere

  • 10 octombrie 2018 la 12:42
    Permalink

    Cum crede cineva ca, de exemplu, in Tarnaveni autoritatile ar pune la dispozitie gratuit microbuze pentru elevi sa se deplaseze spre si dinspre scoli ? Nu sunt bani si pentru copii, doar pentru pensionari, sa se plimbe cu si fara rost cu autobuzele pe gratis…. Ar mai fi o problema in Tarnaveni: cel putin in centrul orasului ar trebui sa fie parcare cu plata si astfel primaria ar mai scoate ceva bani, ca piata Obor tot a fost micsorata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.