O NOUĂ CURSA AERIANĂ A WIZZ AIR

Compania aeriană low-cost Wizz Air va lansa curse spre Bari, din Timişoara şi din Cluj Napoca, zborurile urmând să fie operate de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta.Wizz Air va opera două zboruri săptămânale de la Timişoara spre Bari de la 1 noiembrie, alte două din Cluj Napoca către aceeaşi destinaţie urmând să fie disponibile din 14 martie 2015.

“Suntem încrezători că pasagerii noştri din România vor fi încântaţi să viziteze Marea Adriatică şi provincia Bari, în timp ce italienii pot descoperi regiunile din România călătorind cu un Airbus A320 nou, pentru a se bucura de vacanţe accesibile”, a declarat, într-un comunicat, Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.După adăugarea acestor două destinaţii noi, Wizz Air ajunge la 21 de rute din Cluj-Napoca şi 15 rute din Timişoara.

Biletele pentru cele două rute noi pot fi rezervate pe wizzair.com, iar preţul de vânzare pleacă de la 89 lei/ zbor, cu toate taxele incluse.

Wizz Air operează o flotă de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 98 de destinaţii din 35 de ţări.

Compania a avut 13,9 milioane de pasageri în anul fiscal încheiat în martie 2014.

Mediafax