O scară de bloc evacuată în cartierul Viitorului în urma unui incendiu

Un incendiu s-a produs sambata in jurul orei 5 la o locuință din cartierul Viitorului din Tarnaveni. A intervenit Sectia de Pompieri Tarnaveni. Incendiul s-a produs la etajul I si s-a trecut la evacuarea locatarilor. S-a intervenit cu doua autospeciale de stingere, o autoscara, un echipaj SMURD si un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean. Intreaga scara de bloc a fost evacuata, informează ISU Mureș.

Incendiul a fost lichidat, nu a apucat sa se propage si la locuințele vecine. In total au fost evacuate 34 de persoane (9 copii, 13 femei si 12 barbati), din care 13 au fost transportate la spital, doi adulti au suferit arsuri la nivelul cailor respiratorii si 11 din cauza intoxicarilor cu fum. Printre victimele transportate la spital 4 au fost copii.

Cauza probabila de izbucnire a incendiului a incendiului a fost: jar aprins (scrum de tigara).

One thought on “O scară de bloc evacuată în cartierul Viitorului în urma unui incendiu

  • 15 februarie 2020 la 9:46
    Permalink

    La așa intamplari groaznice, spitalul nu dispune de un numar de telefon concret la care sa suni sa te interesezi de apropiatii tăi. Asa ceva de nedescris!! Suni la numarul afisat pe site-ul spitalului si e nevoie de numar de interior care un om simplu de rând nu ar avea de unde sa il cunoasca!!! Sau apesi tasta ” 2” la indrumarea robotului si primesti cateva cuvinte in limba engleza si apoi se inchide apelul. Responsabilii ar trebui sa rezolve aceasta problema. Multumesc o zi frumoasa!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.