O singură ofertă pentru transportul local. Se analizează documentația

Primăria municipiului Târnăveni a primit o singură ofertă pentru asigurarea serviciului de transport local de călători la Târnăveni. În aceste zile administrația locală verifică documentația iar săptămâna viitoare se va putea da un răspuns la această problemă.

Reamintim că Primăria Târnăveni a solicitat oferte tehnico-financiare pentru delegarea serviciului de transport public local de călători pe raza administrativ teritorială a municipiului Târnăveni. Procedura va fi una de negociere directă, fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, până la atribuirea contractului de delegare prin procedura de licitație deschisă.

Începând cu data de 23 aprilie contractul de delegare a gestiunii prin concesionare a serviciului de transport local public de persoane prin curse regulate în municipiul Târnăveni și-a încetat valabilitatea. Datorită faptului că nicio firmă de transport nu a fost interesată să efectueze acest serviciu public, începând cu data de 23 aprilie activitatea de transport public a încetat la Târnăveni.