RecentStirea zileiStiri locale

Oana Hancu, câștigătoarea premiului “Cel mai frumos chip din lume”

Adrian Lefter, un tânăr din Republica Moldova și Oana Hancu, o fată din Târnăveni, Mureș, au câștigat cea mai înaltă distincție la concursul internațional de frumusețe „Future Fashion Faces World 2024”, care a avut loc în Turcia.

Adrian Lefter are 23 de ani și este un manechin renumit în Republica Moldova. În 2022, el a câștigat titlul de Mister Planet, obținut în cadrul unui concurs din Georgia. 

Oana Hancu din Târnăveni, stundentă la Drept, a câștigat Marele Premiu Supreme la Future Fashion Faces World în Turcia. 


„Premiul care nu mi-a adus doar o coroniță frumoasă, ci și una dintre cele mai frumoase experiențe de până acum.. după 7 zile de muncă intensă, cu zeci de ședințe foto si defilări, simt că adevăratul câștig constă în sprijinul și aprecierea de care nu știam că am parte până să primesc atât de multe mesaje de la voi.
Nu e niciodată ușor să spui “mulțumesc” atunci când vrei să transmiți mai mult decât un simplu cuvânt, dar cei pe care urmează să îi menționez sper că știu cât sunt de recunoscătoare”
, este o parte din mesajul Oanei.


Modele din diferite țări au petrecut 7 zile într-un hotel de lux din Antalya pentru a se pregăti pentru competiție. Antrenamentele au inclus exerciții fizice, dans și repetiții.  Pe 30 martie a avut loc finala competiției. Oana Hancu și Adrian Lefter au fost desemnați tinerii cu cele mai frumoase chipuri din lume. 


Sursă: https://www.protv.ro/articol/98907-un-baiat-din-republica-moldova-si-o-fata-din-romania-au-castigat-marele-premiu-la-un-concurs-de-frumusete-in-turcia-au-cele-mai-frumoase-chipuri-din-lume