Obiective turistice în Maramureș – ce locuri poți vizita în nordul țării

Zona Maramureșului are un farmec aparte. Aici găsești obiective turistice impresionante, tradiții și experiențe pe care merită să le încerci cel puțin o dată în viață. Descoperă lista cu cele mai frumoase locuri de vizitat și obiective turistice în Maramureș.
Județul Maramureș este unul dintre cele mai vizitate din România, având numeroase puncte de atracție turistice care nu trebuie ratate de nicio persoană care ajunge în această zonă. Județul Maramureș se află poziționat în nordul țării și cuprinde patru zone folclorice vechi, care făceau parte din regiunea istorică Maramureș: Țara Chioarului, Țara Lăpușului, Țara Codrului și Țara Maramureșului. Descoperă care sunt cele mai frumoase obiective turistice în Maramureș.

Obiective turistice în Maramureș

Cimitirul Vesel din Săpânța Cascada Cailor Satul Breb Lacul Albastru, Baia Sprie Memorialul Sighet Mănăstirea Bârsana Muzeul de mineralogie din Baia Mare Muzeul Etnografic Valea Vaserului Sighetu Marmației Munții Rodnei Muzeul Satului Maramureșean Turnul Sfântului Ștefan din Baia Mare Pasul Prislop Mănăstirea Rohia
Citeşte întreaga ştire: Obiective turistice în Maramureș – ce locuri poți vizita în nordul țării

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.