Ocolirea podului pe timpul lucrărilor se va face pe strada Bradului

Afirmaţia îi aparţine primarului Sorin Megheşan care a informat joi Consiliul Local cu privire la acest aspect. În prezent se lucrează la reabilitarea porţiunii de drum de la strada Bradului până în Cuştelnic, pe unde va fi deviat traficul pentru autovehiculele mici. Traficul greu va fi restricţionat spre Târnăveni încă de la distanţă, indicatoare în acest sens urmând a fi montate la Mediaş şi Blaj, astfel încât şoferii de TIR-uri să evite Târnăveniul.

Data exactă de începere a lucrărilor va fi anunţată după ce se vor primi toate avizele necesare demolării vechiului pod şi demarării construcţiei, dar aceasta ar putea fi şi la finalul lunii martie.

Noul pod va avea patru benzi iar administraţia locală va amenaja de la pod în sus până în curbă, pe strada Victoriei, 3 benzi de circulaţie.

2 comentarii la „Ocolirea podului pe timpul lucrărilor se va face pe strada Bradului

 • 2 martie 2019 la 21:24
  Permalink

  3 benzi ptr incadrare ptr str. dimitrov,cred

 • 1 martie 2019 la 17:54
  Permalink

  Pe strada Victoriei 3 benzi!!!
  Care inginer din administratia locala crede ca locuitori de pe strada Victoriei vor accepta 3 benzi!!
  Casele de pe strada sint si asa afectate de traficul greu,pentru ca sint case vechi ,si nu in ultimul rind cum poti sa traiesti in aceste case de zgomotul aferent circulatiei pe doua benzi-ce o sa fie la 3 benzi……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.