Alimentatie sanatoasaRecentStiri locale

Ofertele lunii Cadourilor nu se lasă asteptate!

La achiziționarea Testului Genetic CSBN Gene Nutrigene + primiți Cadou! încă o testare genetică, la alegere:

– testul genetic EuroFit sau testul genetic SkinAging, fiecare în valoare totală de 599 euro 

 
Promoția 1+1 CADOU  este valabilă până in 31 Decembrie 2019 (deci probele pot fi recoltate până la sfârșitul lunii )

Informații Test Genetic EuroFit- Profilul rezistenta sau putere. Pe baza datelor genetice se evidențiază dacă o persoană este orientată mai mult spre sporturi de putere sau spre sporturi de rezistență . 

– Potentialul aerobic VO2 maxim. VO2max este consumul maxim de oxigen realizabil în timpul exercițiilor fizice intense. Este considerat unul dintre cei mai buni indicatori măsurabili ai potențialului aerob al unei persoane și, prin urmare, al capacității sale de a efectua activități de rezistență. – Fitness EuroFIT vă poate ajuta să aflați despre capacitatea aerobă naturală.-Cardiofitness. Capacitatea organismului de a transfera oxigenul în mușchi este influențată de multe gene, care afectează fluxul sanguin, nivelul colesterolului HDL și echilibrul glicemic. Studiile științifice au arătat că unele persoane pot profita mai mult de antrenamentele de fitness cardio decât altele.Pulsul în repaus este un bun indicator al nivelului de fitness de bază. În general, pulsul ridicat în repaus poate însemna o stare de formă non-optimă. În timpul antrenamentului, încercați să vă mențineți ritmul cardiac între 60% și 80% din ritmul cardiac maxim, pe care îl puteți calcula cu ușurință dupa formulele Eurofit.

– Recuperarea dupa antrenament. Recuperarea energiei este unul dintre cele mai importante aspecte ale programului de antrenament al oricărui sportiv. Când îți testezi corpul cu sesiuni de antrenament intens, este esențial să te reîncarci și să îți repare mușchii, astfel încât să fii pregătit pentru următorul efort fizic.

– Predispozitia la accidentari. Atunci când exersezi sau practici sport, accidentarea este întotdeauna după colț.În acest test, trei sunt analizate, alese pentru că sunt confirmate de mai multe studii științifice. Analiza integrează, de asemenea, efectul genelor implicate în răspunsul inflamator, care poate afecta timpii de recuperare după o leziune.
Informații despre testul genetic Skin Aging

– Analizează genele corelate cu structura pielii și turnover-ul colagenului. Predispozitia la îmbătrânire precoce.

-Informații și sfaturi legate de stresul oxidativ și capacitatea de eliminare a radicalilor liberi.

 – Fenomenul de glicare (glicarea duce la rigidizarea structurilor de colagen si elastina si imbatranire precoce, aici vedem predispozitia dar si ceea ce puteti face prin stilul de viata antiageing ca să nu avem atîția produși de glicare avansată, care sunt cei mai comuni factori nutriționali, de exemplu, care duc la glicare si reducerea acestora)

– Hipertensiunea si tonusul vascular (extrem de important nu doar intern, ci vă gândiți și la microcirculația care iriga tenul și pielea și care facilitează precursorii necesari pentru menținerea tonsului cutanat).


Ofertă limitată de Sărbători: 


-Test Genetic CSBN Gene Nutrugene+  ++ testul Eurofit SAU Skin Aging la ALEGERE-Evaluare Nutritională + analiza corporala prin bioimpédantă-Dietă genetică, elaborată în urma rezultatelor testului genetic + preferințe alimentare  Totul la doar – 599 euro – (plata in lei, preț euro la cursul zilei, sau direct in Euro)
 Ofertă valabilă si in sistem online!! 

Detalii la contact@carminastroia.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *