Omul potrivit la locul potrivit

În data de 24 ianuarie, în jurul orei 19:27, plutonier adjutant Vodă Ioan, aflându-se în timpul liber, era împreună cu familia la Hanul Vânătorilor din Botorca și dintr-o dată curentul din încăpere s-a întrerupt și au inceput să se audă pocnituri, ca de petarde, din spatele localului. Experiența de peste 14 ani ca servant pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni, i-a spus pompierului că este vorba despre un scurtcircuit la tabloul electric.

Salvatorul s-a deplasat de urgentă la locul evenimentului și ajutat de alte 6 persoane din interiorul localului, a reușit să stingă incendiul instalat în urma unui scurtcircuit la tabloul electric. Ioan și-a păstrat calmul, a coordonat intervenția stingerii și împreună cu cele 6 persoane a stins incendiul folosind mijloacele de primă intervenție, mai exact 7 stingătoare din interiorul localului, iar proprietarul a întrerupt curentul de la siguranța principală. Datorită spiritului civic și devotamentului față de nobila meseria, acesta a reușit sa intervină la timp, astfel prevenind un incendiu care se putea manifesta violent la un local de aproximativ 200mp., întrucât întreaga clădire este din lemn.

Pe această cale îl felicităm și îi mulțumim colegului nostru plutonier adjutant Vodă Ioan și ne mândrim cu activitatea sa ca servant pompier, anunță ISU Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *