Orban: Piețele în aer liber rămân deschise

Piețele agro-alimentare amenajate în hale vor fi închise începând cu săptămâna viitoare, fiind permisă funcționarea doar a celor aflate în aer liber, a explicat premierul Ludovic Orban. Măsura va fi introdusă prin hotărâre, a arătat Orban la Digi 24. În draftul de proiect este prevăzut că restricțiile vor fi aplicate pentru 30 de zile, dar cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția cazurilor de infectare cu coronavirus.

Masca de protecție va fi impusă la nivel național, în toate spațiile publice, fie deschise sau închise, indiferent de rata de infectare, magazinele vor fi închise la ora 21, circulația pe timpul nopții va fi restricționată, a anunțat, joi, președintele Klaus Iohannis, la Guvern, prezentând aceste noi restricții drept o necesitate. El a mai arătat că toate școlile trebuie să treacă la cursuri online, iar “angajații la telemuncă”, unde este posibil.

Premierul Ludovic Orban a cerut ca toate aceste restricții anunțate de șeful statului să fie aplicate, începând de luni, cu fermitate.

Încă nu a fost publicat niciun document oficial în acest sens.

2 comentarii la „Orban: Piețele în aer liber rămân deschise

  • 6 noiembrie 2020 la 14:41
    Permalink

    Conform legii rămâne deschisa deoarece este în aer liber.

  • 6 noiembrie 2020 la 13:52
    Permalink

    Deci piața din Tarnaveni se Închide sau nu ??

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.