Ovidiu Butuc este noul director al spitalului din Târnăveni

spital

Întrucât niciuna din funcțiile de manager ale Spitalului Clinic Județean Mureș și Spitalului Municipal “Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni, aflate sub autoritatea Consiliului Județean Mureș, nu s-au ocupat în urma derulării procedurilor de concurs, a fost necesară luarea unor măsuri care să asigure conducerea interimară, până la reluarea procedurilor și ocuparea prin concurs a funcțiilor de manager.

Astfel, începând cu data de 17 septembrie 2015, Ștefan Dan Sâmpălean a fost numit în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș.

Cu aceeași dată, Ovidiu Butuc a fost numit în funcția de manager al Spitalului Municipal “Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni.

Ovidiu Butuc este începând de vineri 18 septembrie noul manager al spitalului Gheorghe Marinescu din Târnăveni. Spitalul a fost condus până acum de Mohamed Barmou, carui însă i-a expirat mandatul de interimar.

Miercuri 9 septembrie la sediul Consiliului Judeţean Mureş a avut loc concursul pentru ocuparea postului de Manager – persoană fizică al spitalului Gheorghe Marinescu din Târnăveni. La concurs s-a prezentat un singur candidat, Mohamed Barmou, care ocupa această poziţie interimar.

La concursul de miercuri, proba scrisă, Mohamed Barmou a fost însă respins, deoarece nu a obţinut nota necesară pentru admitere. În aceste condiţii concursul va fi reluat, însă până atunci Consiliul Judeţean Mureş a numit un alt manager la conducerea spitalului din Târnăveni. Ovidiu Butuc a mai ocupat această funcţie la Târnăveni.

Ambele numiri au fost făcute până la revocarea unilaterală din funcție, dar pentru o perioadă care nu poate să depășească 6 luni.