RecentStirea zileiStiri locale

(P) Ciprian Cândea – candidat PSD:”Târnăvenenii harnici trebuie să aleagă! Nu putem abandona viitorul municipiului!”

Primul mesaj pe care vreau să vi-l transmit este că numai împreună, uniți, vom avea șansa de a întoarce un destin care nu arată foarte luminos!

Vom lua măsuri concrete pentru Târnăveni astfel încât în anii care urmează să devenim un municipiu dezvoltat, curat, în care ne dorim și merităm cu toții să trăim în siguranță.

Voi veni în zilele și săptămânile care urmează cu un plan la care lucrăm împreună cu specialiști pe diferite domenii, ne consultăm cu primari de succes, facem schimb de idei cu târnăvenenii care vor o schimbare reală, o schimbare de profunzime.

Azi vreau însă să ne gândim serios dacă vrem să ne alegem noi liderii, sau vrem să aleagă alți mulți în locul nostru. Eu, împreună cu echipa mea nu doar că vom merge la vot, vom vota pentru o schimbare majoră pentru oraș!

Sunt Cândea Ciprian Florin și candidez pentru a deveni primarul municipiului Târnăveni din partea Partidului Social Democrat ( PSD ) – forța politică din România care are cele mai multe și mai importante reușite pentru comunitățile locale!