(P) DUMINICĂ SE DESCHIDE TERASA “BUTOIUL SASULUI”

Restaurantul “Butoiul Sasului” deschide o noua terasa de vara cu o capacitate de 130 de locuri, meniu variat si o atmosfera de vara deosebita.

Binecunoscuta terasa de vara a restaurantului Butoiul Sasului se redeschide anul acesta complet refacuta in stiul traditional al locului. Intr-o atmosfera de conac boieresc cu o priveliste deosebita a dealurilor inverzite, clientii vor gasi o terasa inconjurata de verdeata, un meniu variat cu preparate gatite, in mare parte pe gratarul din mijlocul terasei, un gratar de capacitate mare cu un desing deosebit, un meniu special pentru copii, bauturi racoritore, traditionala bere dar si cocktail-uri de efect (mojito, aperol spritz, campari orange).

Deschiderea oficiala a terasei va avea loc duminica 7 iunie, ocazie cu care organizatorii au pregatit surprize pentru doamne, domni, dar si pentru copii.

Butoiul Sasului dispune de inca o terasa acoperita cu o capacitate de 40 de locuri, unde clientii nostri pot petrece momente placute de relaxare.

Butoiul Sasului este unul dintre restaurantele de marca ale zonei care de-a lungul timpului a organizat evenimente de amploare si a reusit sa isi castige un nume si un renume nu numai in randul clientilor din zona, ci si in randul clientilor straini.