(P) Mesaj pentru oamenii politici și nu doar!

Am constatat cu toții că multă lume susține oameni politici, la apropiatele alegeri, pentru diferite funcții în administrațiile locale.

Este ceva normal într-o democrație și este dreptul fiecăruia să aibă opțiuni și să le exprime liber, fără constrângeri sau amenințări că-și vor pierde locul de munca… de exemplu!!!

În ce mă privește, vă asigur de un lucru (mai ales pe cei care mi-ați adresat un reproș prietenesc că nu am mai candidat la funcția de primar), cu credința unui om de stânga, acționând în domenii care presupun măsuri de dreapta, nu susțin și nu mă exprim PENTRU sau ÎMPOTRIVA vreunei doctrine politice în Târnăveni.

În mine veți găsi cel mai mare susținător al celor care lasă “dâre” frumoase în viața lor, fără a arunca cu praf în ochii nimănui pentru a ascunde propriile nereușite, al celor care au demonstrat că le pasă de comunitate, nu doar în alegeri, al celor care doar pregătirea și realizările îi recomandă pentru o funcție publică.

Buna-credință și determinarea de a aduce bun și frumos în viața oamenilor, de a iniția, de a desfășura și de a finaliza cu succes, nu doar pe hârtie, proiecte utile pentru comunitate, nu depind de culoarea politică sau de sigla partidului. Înainte de toate, să fii OM!

Să nu ignori pe ceilalți oameni, să nu fii ipocrit, să nu amăgești, să te inconjori de specialiști, nu de oportuniștii de partid, să fii perseverent… va avea efect mai abitir ca rama foto de profil.

Resetarea Târnaveniului este încă posibilă: cu oameni noi, cu oameni vechi, dar oameni de calitate care pot demonstra că nu suntem o comunitate care așteaptă minuni din nimic… dar fără pseudo-intelectualii și clica nepotistă care s-au instalat confortabil, peste tot!!!

Diverși mitocani iau drept libertate de exprimare sudalmele, cuvintele grosolane, promovând limbajul pornografic ca politica de partid, pentru ca apoi să invoce bunacuviință, considerând că vorbirea este egală cu inteligența.

Este timpul sa spunem “STOP”!

Ultimele fraze sunt pentru cei care, citind, vor începe să-și arunce gălețile cu “noroiul” gândirii, demonstrând, sau nu, atingerea limitelor morale și etice, pentru că mârlănia și primitivismul comportamentelor nu se schimbă peste noapte.

Este timpul să spunem “STOP”!

– VA URMA –

Comandat de Partidul PRO România – Filiala Mureș, CMF 21200010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.