Parcul Victoria inaugurat oficial

Duminică la ora 12.30 a avut loc ceremonia oficială de inaugurare a Parcului Victoria din Târnăveni. La eveniment au participat pe lângă oficialităţile locale preşedintele Consiliului Judeţean Mureş Ciprian Dobre şi prefectul judeţului Mureş Lucian Goga.

Cu acest prilej a fost sfinţită statuia „Rugă pentru România” realizată de artistul plastic Patriciu (Patrick) Mateescu în anul 1994 la Târnăveni şi recondiţionată în prezent de către artistul local Iuliu Moldovan.

1

Militarii Garnizoanei din Târgu Mureş au fost prezenţi pentru a da onorul la arborarea drapelului naţional, al cărui loc va fi permanent şi în parcul Victoria.

Militarii din Târgu Mureş alături de Pompierii şi Poliţia Locală din Târnăveni au dat onorul la arborarea drapelului şi au defilat în faţa bisericii ortodoxe Înălţarea Sfintei Cruci.

4

În cadrul alocuţiunii rostite, şi cu prilejul Zilei Pompierilor, primarul Sorin Megheşan a acordat pompierilor din Târnăveni o diplomă de onoare.

3

Cu aceeaşi ocazie, alături de conducerea E-On Gaz România care a susţinut realizarea parcului de joacă s-a tăiat şi panglica inaugurală a locului de joacă pentru copii.

În parcarea de lângă Policlinică, Pompierii din Târnăveni au prezentat cu ocazia Zilei Porţilor Deschise tehnica de intervenţie.

La finalul manifestării, grupa mică a ansamblului folcloric Junii Târnavei a susţinut un scurt moment artistic în faţa bisericii.

Mai multe imagini