Patru premii pentru jurnalism câștigate de târnăveneanul Valentin Șchiopu

Cea de-a șasea ediție a Galei Premiilor Presei Clujene, organizată de Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC), și-a anunțat, joi seara, câștigătorii. Evenimentul s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Ambasadei Germaniei la București. Printre marii câștigători s-a aflat și târnăveneanul Valentin Șchiopu de la Press One. Pentru competiție au fost înscrise un număr de 76 de articole, iar din juriu au făcut parte jurnalistul Ramona Ursu, Ana Poenariu (jurnalist de investigații la RISE PROJECT) și Razvan Luțac (jurnalist de investigații la Libertatea). Premiile câștigate de Valentin Șchiopu au fost următoarele:

Premiul pentru jurnalism Politic/Administrație

Locul I: Valentin Șchiopu (Press One) – Revolta unei inspectoare de la Apele Române, detașată la 500 de kilometri de casă: „Nu accept să fiu condusă de politruci și de proștii clasei”

Premiul pentru categoria Sănătate

Locul I: Valentin Șchiopu (Press One) – Valul patru s-a format la o înmormântare în „regatul agatârșilor”. „Toți care s-or pupat cu rudele venite de la București or luat virusu”

Premiul special pentru jurnalism narativ/storytelling: Valentin Șchiopu (Press One) – Domnu Șchiop de la 36

Premiul special pentru jurnalism sportiv: Valentin Șchiopu (Press One) – Joan, fata care alerga pe ascuns, povestea atletei din Kenya care a dobândit cetățenia română.

Sursa: cluj24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *