Patru premii speciale la Teatru

premiu

Cunoscutul concurs de teatru/teatru de revista de la Sighisoara, ne-a obisnuit deja, din anul 2007, de cand cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni participa, cu o multime de copii, an de an, obţinând premii si cupe.
Anul acesta, pe langa premiile la teatru de revista, plus premii la pian si orga, s-au castigat si patru premii la sectiunea teatru, poezie si poezie muzicala. Cele patru eleve, care au reusit aeasta performanta sunt: GIULIA-ARIANA URS, o foarte talentata eleva din clasa a II-a de la Scoala Gimnaziala”Avram Iancu, care cucereste al treilea an consecutiv un PREMIU SPECIAL la concurs.

ANDREEA-NICOLE BUNEA, eleva in clasa a III-a la Scoala Gimnaziala”Traian”, o micuta actrita foarte frumoasa, care se afla la prima ei participare la Sighisoara si care a fost rasplatita in urma prestatiei ei cu un PREMIU SPECIAL la concurs.

DENISA DENES, eleva in clasa a II-a la Scoala Gimnaziala”Traian”, o eleva foarte draguta si mereu vesela si zambitoare este si ea la prima ei participare la acest concurs, dar a reusit sa nu treaca neobservata, castigand si ea cu rolul ei, un PREMIU SPECIAL la concurs.

ANA-MARIA ISTRATE, eleva in clasa a V-a la Scoala Gimnaziala”Avram Iancu”, o eleva moderna, frumoasa si putin rebela “In teatru”, se afla si ea la a doua ei participare la Sighisoara, iar anul acesta a reusit sa convinga din nou juriul, iar la sectiunea poezie a castigat un PREMIU SPECIAL la concurs.

Cele patru eleve frumoase si talentate, GIULIA-ARIANA URS, ANDREEA-NICOLE BUNEA, DENISA DENES SI ANA-MARIA ISTRATE fac parte din cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni, cerc condus si coordonat de prof, Alina-Carla Crainic-Farkas.