Pentru prevenirea accidentelor rutiere se extinde sistemul de supraveghere video în municipiul Târnăveni

Consiliul local Târnăveni va discuta în ședința ordinară din luna noiembrie un proiect de hotărâre referitor la aprobarea necesitatii si oportunitatii achizitionarii de lucrari, servicii si produse pentru anul 2022. Conform proiectului se va extinde sistemul de supraveghere video existent in Municipiul Tarnaveni cu inca 5 camere care vor fi montate in zonele in care se intampla evenimente rutiere in mod frecvent.

În același proiect este prevăzută și înlocuirea unui boiler electric pentru prepararea apei calde la Scoala Gimnaziala V. Moldovan-intrucat boilerul vechi s-a defectat se va inlocui cu unul nou pentru prepararea apei calde si buna desfasurare a activitatilor educative din aceasta scoala.

De asemenea se intenționează achiziționarea de servicii de consultanta privind elaborarea si depunerea cererii de finantare pentru ob. de investitii „Extinderea retelei de canalizare menajera in localitatile Botorca, Custelnic si Bobohalma – Municipiul Tarnaveni, jud. Mures” – acest proiect va fi depus in vederea obtinerii finantarii in cadrul PNRR.

Ședința va avea loc joi 24 noiembrie.