PERCHEZIȚII ALE DNA MUREȘ PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, de către o grupare de societăți comerciale din județul Iași, a unor infracțiuni de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat de peste 1 milion euro.

În cursul dimineții de 18 februarie 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 12 locații situate în județele Iași și Timiș, zone în care există suspiciuni că gruparea respectivă ar fi desfășurat, în perioada 2012-2013, activitatea infracțională.
În paralel, în legătură cu această cauză penală, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F. efectuează o serie de controale la diferite societăți comerciale, pe raza mai multor județe.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE