PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE TRAFIC DE DROGURI

În urma a patru percheziţii efectuate de poliţiştii B.C.C.O. Târgu Mureş şi procurorii D.I.I.C.O.T., la locuinţele a trei suspecţi, au fost ridicate droguri şi un pistol.

La data de 13 iunie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş şi procurorii D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Târgu Mureş au efectuat trei percheziţii la locuinţele a trei bărbaţi suspectaţi de trafic şi deţinere în vederea consumului ilicit de droguri.

Concomitent, a fost efectuată o percheziţie la sediul service-ului auto deţinut de unul dintre aceştia.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri confecţionate artizanal pentru consumul ilicit de droguri, aproximativ 3 grame de cannabis, pliculeţe cu substanţe psihoactive, 0,5 grame de praf de culoare albă şi un pistol cu aer comprimat.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii în formă continuată a infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Operaţiunea s-a derulat cu suportul tehnic şi informativ al Direcţiei de Operaţiuni Speciale-I.G.P.R., S.R.I. şi D.I.P.I..