PERSOANĂ ÎNECATĂ ÎN RÂUL TÂRNAVA MARE

Luni, 2 martie, la ora 14:12, Detaşamentul de pompieri Sighișoara a fost solicitat să intervină pentru scoaterea unei persoane înecate din râul Târnava Mare. Un autocamion de intervenție s-a deplasat de urgenţă la locul solicităriiâ pentru scoaterea persoanei decedate din râu.

Tot luni, 2 februarie, la ora 15:42, Detașamentul de pompieri Sighișoara a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, în municipiul Sighișoara, în cartierul Venghi. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30 de ari, cauza probabilă a producerii incendiului fiind focul deschis în spații deschise.

În cursul aceleiași zile, la ora 17:50, a fost anunțat un incendiu la un autoturism în municipiul Târgu Mureș, pe strada Călărașilor. La intervenție s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, din cadrul Detașementului de pompieri Târgu Mureș. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o un scurtcircuit electric. În urma incendiului a ars interiorul autoturismului.

Sursă foto: ziaruloval.ro