Peste 100.000 de turişti la Complexul de Agrement şi Sport ”Mureşul” din Târgu Mureş, în acest sezon estival

Peste 100.000 de turişti au vizitat Complexul de Agrement şi Sport ”Mureşul” din Târgu Mureş, în acest sezon estival, în intervalul mai-august, un număr record în ciuda faptului că vara 2018 a fost destul de ploioasă, a anunţat joi, Primăria Târgu Mureş.

“Cei peste 100.000 de oaspeţi care au trecut pragul Complexului au beneficiat de spaţii verzi de relaxare, de bazinele pentru copii şi adulţi, cu tobogane şi locuri de joacă, terenuri de sport, săli de fitness, terase, şezlonguri sau baldachine. Anul acesta am mai creat un parc de joacă pentru copii, pe o suprafaţă de peste 150 mp, dotat cu aparatură specifică, s-au montat şi aparate de fitness fixe, dar s-a suplimentat şi numărul locurilor de parcare (…) Lansez, în continuare, invitaţia de a vă petrece timpul liber şi de a profita de zilele frumoase, mai ales că de la 1 septembrie accesul în cadrul Complexului este liber”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului municipiului Târgu Mureş.

Claudiu Maior a arătat că, pentru anul viitor, municipalitatea are în lucru noi proiecte menite să sporească confortul celor care vor vizita Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul”. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.