Peste 100 de amenzi date de oamenii legii în week-end


În perioada 4 – 7 septembrie, 91 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie, respectiv 6 percheziţii, 12 controale şi 1 filtru.

În urma acţiunilor, au fost constatate 10 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 7 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 5 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, dintre care 2 au fost reţinute şi 2 au fost arestate.

Cu această ocazie, au fost aplicate 77 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.220 de lei şi au fost confiscate bunuri de peste 330 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 48 de sancţiuni, dintre care 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză.