PESTE 14.000 DE VIZITATORI INTERESAȚI DE BĂTAIA ÎN STRADĂ

Peste 14.000 de vizitatori au citit ştirea despre bătaia în stradă din miezul zilei care s-a petrecut marţi 18 februarie în zona pieţei agro-alimentare, relatată de portalul Tirnaveni.ro. Dintre toţi vizitatorii doar 26 % au fost din Târnăveni restul provenind în cea mai mare parte, în următoarea ordine din localităţile Târgu Mureş, Bucureşti, Cluj, Sibiu, Iaşi, Mediaş, Timisoara, Sovata, Giurgiu dar şi din Italia, Germania, SUA, Canada, Ungaria, Marea Britanie, Belgia, Franţa, Austria însă şi din ţări precum Quatar, Africa de Sud, Maroc, Liban sau Thailanda.

În săptămâna care a trecut secțiunea Spune-Ți Oful a avut peste 6700 de vizitatori urmată de cea cu oferte de Locuri de muncă care depășit 5800 de vizitatori. Tot de interes a fost și lista elevilor calificați la faza județeană a olimpiadelor școlare pentru 3400 de vizitatori și secțiunea de Anunțuri pentru 3100 de vizitatori în săptămâna care s-a încheiat.

Monitorizarea a fost realizată de cel mai mare site de statistică a audiențelor paginilor de internet din România, Trafic.ro.