Peste 300 de locuri de muncă oferite, tot mai puţini doritori

Cu prilejul Bursei Locurilor de Muncă organizate vineri la Casa de Cultură din Târnăveni 24 de firme au oferit 323 de locuri de muncă pentru locuitorii din Târnăveni. Din păcate de la o ediţie la alta, cei care îşi caută un loc de muncă sunt tot mai puţini, iar firmele rămân cu locuri de muncă neocupate.

Obiectivul principal al bursei locurilor de muncă, îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

Bursa Locurilor de Muncă a fost organizată vineri la nivel naţional.

3 comentarii la „Peste 300 de locuri de muncă oferite, tot mai puţini doritori

 • 15 aprilie 2019 la 10:25
  Permalink

  D-na madam și taxa de șomaj ha ha

 • 13 aprilie 2019 la 11:30
  Permalink

  D-nule Dony,in primul rand de unde sa aflu de aceasta Bursa daca merg saptamanal la somaj si jos la afisier nici macar nu era anuntata ? Nu m-am dus pt ca nu am stiut de aceasta Bursa,cei de la somaj nu fac reclama publicului doritor,mai bine stau nepasatori in birou ! In al 2-lea rand,daca eu am platit legal timp de 29 de ani taxa de somaj la stat,vi dumneata,un idiot,sa schimbi legea si sa-mi zici ca nu am dreptul la indemnizatia de somaj integrala ? Hai sictir,mister !

 • 12 aprilie 2019 la 15:11
  Permalink

  Tăiați ajutoarele sociale și indemnizația de șomaj daca refuza un loc de muncă, poate așa se vor angaja!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.