PEȘTE CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au desfăşurat o acţiune pentru combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comerţului cu peşte. Au fost confiscate 152 de kilograme peşte şi produse alimentare specifice Sărbătorilor de Paşti. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 13.000 de lei.

La data de 4 aprilie a.c., polițiști de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş au desfășurat o acţiune, pe raza judeţului Mureş, pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale referitoare la comercializarea de peşte şi produse specifice sărbătorilor pascale.

Au fost verificaţi 56 de agenţi economici, iar pentru neregulile constate au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.800 de lei.

De asemenea, echipele de control au confiscat 152 de kilograme de peşte şi produse alimentare specifice Sărbătorilor de Paşti, în valoare de 3968 de lei.

Activităţile se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, pentru perioada 2-9 aprilie a.c., premergător Sărbătorilor de Paşti, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.