RecentStiri locale

Piromanul din Idrifaia arestat pentru 30 de zile

La data de 09 februarie a.c,  tânărul, de 18 ani, din localitatea Idrifaia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.  Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş.

Ozsváth János Attila este tânărul în vârstă de 18 ani care a incendiat clopotnița Bisericii Reformate din Idrifaia, anunţă MS News.

La data de 08 februarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni au fost sesizați prin Apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în clopotnița Bisericii Reformate din localitatea Idrifaia, comuna Suplac, ar fi izbucnit un incendiu.

Din primele verificări efectuate de polițiști, au rezultat indicii care au condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat în mod intenționat, fiind identificat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Idrifaia, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 50.000 de euro.

În baza probatoriului administrat, la data de 8 februarie a.c., față de tânăr, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 09 februarie a.c., instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *