Planul de acțiuni pentru persoanele beneficiare de ajutor social

Consiliul local al municipiului Târnăveni a aprobat în ultima ședință ordinară a lunii decembrie planul de acțiuni al lucrărilor de interes local pentru persoanele beneficiare de ajutor social care vor presta activități în folosul comunității în anul 2021. Iată planul de acțiuni aprobat:

Foto: arhivă

4 comentarii la „Planul de acțiuni pentru persoanele beneficiare de ajutor social

 • 4 ianuarie 2021 la 18:16
  Permalink

  Are dreptate “un alt alegator” da ,stau la cafele ,isi mai matura gunoaiele ce le fac înainte cu o zi dar asa….din mare pe lângă strada sa nu se vada mormanele de gunoi.Si cine e se vina ca nu ii pune sa faca curățenie?Au un șef care se ocupă de asist.sociali.EU I-AS PUNE SA FACA CURATENIE SI PE STRAZI SI SANTURI,NU NUMAI LANGA SOSEA PE UNDE TREC MASINILE.

 • 4 ianuarie 2021 la 9:37
  Permalink

  Asistatii sociali din Tarnaveni nu au timp de curatenie pt ca stau la cafele in jurul complexului de la fostul combinat, iar din primavara si vara se duc la munca prin strainatate, asa ca…….

 • 3 ianuarie 2021 la 22:10
  Permalink

  Sunt curios dacă la Târnăveni se vor aplica verificări și sancțiuni precum în cazul exemplului de mai jos, nu doar aplicari din pix pe hârtie și atât, iar orașul rămâne o cocină!

  “Beneficiarii de ajutoare sociale au lucrat în principal la curăţenie în zonele verzi din oraş. Am făcut un program strict pentru fiecare beneficiar, iar cei care nu l-au respectat suportă consecinţele. Dacă un asistat social are cinci zile pe lună de lucrat şi se prezintă doar în patru zile, pierde ajutorul social”, a declarat primarul pentru sursa citată

  https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cum-arata-un-oras-din-bihor-dupa-ce-noul-primar-i-a-pus-pe-asistatii-social-la-munca-1427310

 • 3 ianuarie 2021 la 17:38
  Permalink

  AȘA DA!! ȘI MAI AVEȚI O CATEGORIE DE PROFITORI DIN TAXELE ȘI IMPOZITELE MELE. CEI CARE SE DAU BOLNAVI CU ADEVERINTE MEDICALE DATE AIUREA. APROPO NU CRED CĂ AVEM NEVOIE DE CETĂȚENI DE ONOARE AI ORAȘULUI CARE SUNT SCUTIȚI DE LA PLATA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.