PLANUL LUCRĂRILOR DE CURĂŢENIE A ORAŞULUI ADOPTAT JOI. VEZI ZONELE VIZATE

Consilierii locali au votat joi, în ședința ordinară de consiliu, Planul de acțiuni privind lucrările de interes local pentru persoanele care beneficiază de ajutor social și care vor presta activități în folosul comunității, în acest an.

Planul conține lucrări de curățire și întreținere a zonelor aferente Pieței agroalimentare ”Avram Iancu”, Piața ”Obor” și Piața agroalimentară din cartierul ”1 Decembrie 1918”. Astfel, vor avea loc lucrări de curățire, văruire și igienizare a meselor din piețe, evacuarea gunoaielor de pe șoseaua de centură a municipiului Târnăveni, între stația Lukoil și localitatea Adămuș, în cartierul Nicolae Bălcescu, porțiunea dintre Podul de cale ferată peste Târnava Mică și pârâul Sărat, zona de lângă gara mare, străzile Romulus Boilă, Partizanilor și Bradului.

De asemenea, este inclusă în plan bordurarea spațiului verde de pe strada Mihai Eminescu, curățarea zonelor de parcare în zona Botorca și ieșirea din municipiul Târnăveni spre Iernut, dar și decolmatarea rigolelor pe străzile Lebedei, Armatei, Câmpului, 22 Decembrie, Libertății, Zorilor, Bălții, Rampei, Vadului, Tutunului, Albinei, dar şi în localitatea Botorca.

Vor fi curăţate gunoaiele aruncate în spaţiile verzi din parcuri, dar şi din zonele care delimitează trotuarul de carosabil pe străzile Victoriei, Victor Babeş, 1 Decembrie 1918, Aleea Gării, Rampei şi Armatei.

Sunt incluse lucrări de curăţare a cartierelor din periferia oraşului, dar şi strângerea gunoaielor de pe malul Târnavei de la podul rutier, la podul feroviar şi până la pârâul Sărat. De asemenea, curăţarea cimitirelor şi a căilor de acces şi defrişarea şanţurilor împrejmuitoare.

Planul poate fi consultat aici.