PLOAIE TORENȚIALĂ LA TÂRNĂVENI

O ploaie torențială s-a abătut în jurul orei 17.30 în municipiul Târnăveni. Cantitatea mare de apă căzută a făcut neputincioase sistemele de canalizare care nu au reușit să preia în timp util toată apa. Practic centrul municipiului a fost complet inundat pe anumite zone, carosabilul fiind complet acoperit de apă. Cele mai mai probleme au fost în aceeași zonă, în fața băncii Reiffeisen.

În urma ploii abundente de aseară, pompierii din Târnaveni au intervenit pentru evacuarea apei dintr-o casă, 4 pivniţe şi un depozit de aproximativ 500 metri pătraţi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Horea Mures, Mihai Gagyi, aceştia au acţionat cu 3 autospeciale şi 3 motopompe. Pagubele nu au fost însemnate.

Joi, 07 august a.c., în jurul orei 2103, a fost desfășurată o misiune de degajare a tencuielii de pe fațada unui bloc, care era în pericol să cadă peste pietoni, în municipiul Târnăveni, de către forțele de intervenție ale Secției Târnăveni. Folosind autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime, pompierii militari au reușit să înlăture pericolul.

Si intersectia de pe strada Șoimilor din zona magazinului Penny a fost complet inundată.