PNL şi-a stabilit candidaţii în 65 de localităţi mureşene

pnl

PNL Mureș mai trebuie să nominalizeze candidații la primării în unele localități urbane din județ. Până acum doar în Reghin a fost stabilit candidatul, Iulius Făgărășan.

Secretarul general al PNL Mureş, Cristian Chirteş, a explicat că în Sărmașu, Iernut și Târnăveni, ca și în unele comune mari se va merge în continuare pe mâna actualilor primari liberali.
El a precizat că, exceptând Tîrgu Mureșul, toți actualii primari liberali candidează pentru încă un mandat:

Partidul Național Liberal a stabilit în 65 de localități candidații pentru funcțiile de primari și listele complete pentru consiliul local. Singurul oraș în care este validată candidatura pentru primar este Reghinul, în persoana lui Iulius Făgărășan. Bineînțeles, în orașul Sărmaș Ioan Mocean, în orașul Iernut, Ioan Nicoară, la Târnăveni mergem în continuare pe mâna lui Sorin Megheșan. Dintre comunele mari amintim Bandul, cu Mircea Rusu, Gurghiul cu Laurențiu Boar sau Hodacul cu Valentin Iacob.”

PNL Mureș are, la această, oră 29 de primari în funcție, iar Cristian Chirteș a declarat că partidul speră să obțină minimum 35 de mandate după alegerile locale.

Sunt vizate în special municipiile Sighișoara și Reghin, unde liberalii nu au avut până acum primari.

Sursa: Radiomures