Polițist din Târnăveni decedat în accident de motocicletă în județul Harghita

Un grav accident s-a produs luni după-amiază, pe DN 13A în județul Harghita. Din primele date, un motociclist a decedat iar o altă persoană a fost rănită după ce au căzut cu motocicleta într-o râpă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe DN 13A, în zona localității Lupeni, județul Harghita, s-a produs un accident rutier.

Polițistul era încadrat la unitatea din Târnăveni și se afla în timpul liber în momentul accidentului.

„La data de 6 iunie 2022, în jurul orei 15:15, polițiștii harghiteni au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe D. N. 13/A, în localitatea Lupeni a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări, s-a constatat faptul că un bărbat, de 44 de ani, din județul Mureș, în timp ce se deplasa cu un motociclu, dinspre Praid către Lupeni, a întrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 64 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.”

„Accidentul rutier s-a produs între localitățile Corund și Lupeni. Pe motocicleta, căzută într-o râpă, se aflau 2 persoane, dintre care una posibil decedată, iar cealaltă cu fractură deschisa.

Una dintre persoane a fost  găsită decedată, iar cea de-a doua victimă a fost preluată de Echipajul SAJ Odorheiu Secuiesc și transportată la CPU a Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc.

La fața locului s-au deplasat 1 Echipaj SMURD Odorheiu Secuiesc, SVSU Corund, 2 Echipaje SAJ Corund și Odorheiu Secuiesc.”