POMPIER DIN TÂRNĂVENI, PREMIAT LA TENIS DE MASĂ, LA BISTRIŢA

Peste 50 de pompieri militari de la inspectoratele județene pentru situații de urgență au participat, în perioada 16 — 17 iunie, la Finala Campionatului de tenis de masă – Asociația Sportivă a Pompierilor din România, la formula de simplu şi la cea de dublu.

Târnăveneanul Sorin Ciurcă, reprezentant al ISU Mureș, a ocupat locul al III-lea la categoria sub 35 de ani. La aceeaşi categorie, locul I a fost ocupat de Labo Alexandru (ISU Sălaj), iar locul II, de Răducan Bogdan (ISU Dolj).

Categoria 36 — 45 de ani i-a avut câștigători pe Păun Daniel (ISU București — Ilfov) — locul I, Polocoșer Cristian (ISU Suceava) — locul II și Teică Radu (ISU Gorj) — locul III.

La categoria peste 45 de ani, cei mai buni au fost: Migea Cornel (ISU Sibiu) — Locul I, Moldovan Ovidiu (ISU Maramureș) — Locul II și Olteanu Mihai (ISU Brasov) — Locul III.

La proba de dublu, primul loc a fost ocupat de pompierii sălăjeni, Labo Alexandru și Fărcaș Dan, urmați de sucevenii Polocoșer Cristian și Gugieș Marius, iar podiumul a fost completat de gorjenii Drăgan Alin și Teică Radu.

Finala a avut loc în Sala Olimpică de tenis de masă din municipiul Bistrița.

Competiţia a reprezentat etapa finală a Cupei A.S.P.R. la tenis de masă.

La finalul competiției, cei mai buni au fost recompensați cu diplome și cupe, oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România.

Sursă foto: https://www.facebook.com/isubistrita