POMPIERII AU INTERVENIT, JOI, LA UN INCENDIU, DOUĂ ACCIDENTE ŞI O DEBLOCARE DE UŞĂ

Joi, 2 aprilie, la ora 09:46, a fost anunțat un incendiu de garaj în comuna Chiheru de Jos, localitatea Urisiu de Jos. La intervenție s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, din cadrul Detașementului de pompieri Reghin și un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Chiheru. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o un aparat electric nesupravegheat. În urma incendiului au ars un autoturism și garajul pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Asigurare măsuri PSI

Tot joi, 2 aprilie, ora 10:09, Detașamentul de pompieri Tg. Mureș a intervenit în municipiu, pe strada Gheorghe Doja, pentru asigurarea măsurilor P.S.I. specifice, în urma producerii unui accident rutier.

Accident rutier în comuna Daneș

În cursul aceleiași zile, la ora 16:07, Detașamentul de pompieri Sighișoara a intervenit în comuna Daneș la un accident rutier produs între o dubiță și un TIR, în urma căruia șoferul dubei a decedat. Pompierii au intervenit cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare pentru scoaterea victimei.

Deblocare de ușă în municipiul Tg. Mureș

Joi, 2 aprilie, la ora 19:21, Detaşamentul de pompieri Tg. Mureş a fost solicitat pentru deblocarea uşii unui apartament, pe strada Ion Buteanu din municipiu. O autospecială s-a deplasat de urgenţă la locul solicitării. S-a intervenit pentru deblocarea uşii apartamentului, în interior aflându-se o persoană de sex masculin, în vârstă de 77 ani, decedată.