POMPIERII AU INTERVENIT PENTRU STINGEREA MAI MULTOR INCENDII

În data de 25 martie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat pentru stingerea a cinci incendii de vegetaţie uscată în municipiul Reghin și localitățile Jabenița și Călușeri. Ca urmare a producerii evenimentelor, a căror cauză probabilă a constituit-o focul deschis în spații deschise, au ars peste cinci ha de vegetație uscată.

Incendiu de apartament

Tot marți, 25 martie, în jurul orei 13:30, a fost anunțat un incendiu la un apartament în localitatea Luduș, pe strada Independenței. La intervenție s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Secției de pompieri Târnăveni și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Luduș. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o priza defectă dintr-o încăpere. În urma incendiului au ars bunurile din două camere.

Incendii de gunoi menajer

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat să intervină pentru stingerea a două incendii la ghene de gunoi, în municipiul Tg. Mureș, pe străzile Înfrățirii și Rodniciei. Cauza probabilă a producerii incendiilor a reprezentat-o, folosirea intenționată a sursei de aprindere. În urma acestor incendii, au ars aproximativ 100 kg de gunoi menajer.

sursa foto: ziarpiatraneamt.ro