POMPIERII DIN TÂRNĂVENI PREMIAȚI ÎN HARGHITA

Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureș a reuşit să obţină Locul I la Etapa a III-a – zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 31.07-01.08.2014, în judeţul Harghita şi care a reunit la start echipele judeţelor Mureș, Harghita, Brașov şi Covasna.
Competitorii şi-au manifestat spiritul sportiv, îndemânarea şi deprinderile specifice, rezistenţa psihică şi spritul de echipă pe parcursul derulării celor patru probe : “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Ştafeta 4 x 100 metri” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.
Echipa mureșeană coordonată de şeful de lot, Adjunct Comandant Secție de Pompieri Târnăveni, locotenent Lazăr Cristian, s-a clasat pe Locul I la toate cele patru probe.
În clasamentul individual, pompierii mureșeni au obţinut locul I la două probe, după cum urmează:
Proba “Pista cu obstacole pe 100 metri”:
Locul I – plutonier Keszeg Janos
Proba “Scara de fereastră”:
Locul I – plutonier Megheșan Valentin
Totodată, la “Proba Individuală Cumulată (Duel)” (care nu constituie propriu-zis o probă de concurs, dar reprezintă un rezultat al însumării rezultatelor obţinute de concurenţi la probele “Pista cu obstacole pe 100 metri” şi “Scara de fereastră”), Locul I i-a revenit plutonierului Megheșan Valentin.
La etapa finală a competiţiei, ce se va desfăşura la Sibiu, în intervalul 26.08.-29.08.2014, vor participa cele zece echipe calificate în urma desfăşurării etapei a III-a zonale, lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, câştigătorul concursului din anul precedent şi echipa gazdă din acest an.