RecentStirea zileiStiri locale

Povestea tânărului dispărut de 9 ani din Târnăveni găsit la Câmpulung Muscel

Această situație scoate în evidență din nou situația persoanelor sărmane și neajutorate care rămân captive unor oameni care profită de ei. Căci altfel cum se poate explica ca o persoană în zilele de azi să nu își poată contacta familia, la câte mijloace de comunicare există în prezent? Așteptăm cu interes rezultatele anchetei care se desfășoară în prezent, pentru a face lumină în acest caz. În momentul dispariţiei sale, acesta avea 16 ani. Bărbatul a declarat jandarmilor musceleni că în toţi cei nouă ani în care a fost dat dispărut a muncit la o stână din zona Rucăr-Podu Dâmboviţei (culoarul Rucăr-Bran). E foarte posibil ca omul să fi fost victima unor abuzuri ori rele tratamente. Probabil, Poliţia Câmpulung a deschis o investigaţie.

Iată povestea relatată de jandarmii argeșeni:

În data de 23 ianuarie 2024, o noapte, cu ger “de crapă pietrele”, Mădălin, din Târnăveni a fost găsit de Jandarmii din Câmpulung Muscel.

Patrula de jandarmerie aflată în serviciu observă pe stradă, la o oră târzie, o persoană ce pare fără adăpost…

Urmează procedura legală de legitimare și verificare în bazele de date și, surpriză: bărbatul, originar din Târnăveni, județul Mureș, figurează dispărut de aproximativ 9 ani.

După întocmirea documentelor specifice, jandarmii îl conduc la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi îl lasă să înnopteze la un centru pentru persoane fără adăpost.

Însă, la ieșirea din tură, gândul că Mădălin este departe de casă și nu are posibilități materiale pentru a ajunge acolo nu îi lasă pe cei patru jandarmi să se odihnească…

– Merg să iau mașina de acasă, alimentez și plec la Târnăveni! a spus Liviu.

– Nu te putem lăsa singur! Suntem o echipă până la capăt! au adăugat Marian, Ana și Robert.

– De acord! Însă tu, Robert, trebuie să mergi acasă. Ai condus toată noaptea mașina de serviciu și ai nevoie de odihnă. Ne descurcăm noi trei.

Așa că au pornit, împreună cu Mădălin spre Târnăveni…

Felicitări Liviu, Marian, Ana și Robert pentru că v-ați îndeplinit menirea de jandarm dar mai ales de OM!