Povești extraordinare despre marile câștiguri la cazino online

Află care sunt cele mai spectaculoase povești despre marile câștiguri obținute de-a lungul timpul de cei care au jucat la cazinou online.

De-a lungul timpului, jocul la cazinou a furnizat nu doar câștiguri fabuloase, ci și povești extraordinare. Până în prezent la cazino online au fost câștigate jackpot-uri în valoare de peste 142 de milioane de dolari. Cel mai generos slot a fost Mega Moolah, cu șase jackpot-uri cu valori cuprinse între 8, 8 și 23, 5 milioane de dolari, în timp Mega Fortune a oferit cel mai mare câștig – 24 milioane de dolari.

Dincolo de sumele câștigate, poveștile din spatele acestora sunt la fel de spectaculoase și reprezintă un motiv în plus pentru a juca la cazinou.

La cazinou poți câștiga, indiferent de dispozitivul de pe care joci, ora la care plasezi miza și de suma pe care pariezi!

În 2016, un jucător de Mega Moolah a obținut un jackpot în valoare de 8, 8 milioane de dolari jucând la cazinou de pe o tabletă iPad. Interesant este că respectivul jucător a reușit să câștige jackpot-ul participând la una dintre promoțiile cazinoului care presupunea o depunere de minim 1 dolar. Desigur, nu este la fel de spectaculos decât câștigul obținut de o jucătoare de 32 de ani din Marea Britanie care a câștigat de 1200x miza jucând cu cele 5 rotiri gratuite fără bani oferite de cazinou.

Se poate spune că sloturile cu jackpot-uri progresive îi favorizează pe cei care mizează în cazinourile mobile. Este și cazul unui jucător pasionat de Mega Moolah care a obținut premiul pariind în aplicația mobilă a cazinoului care i-a oferit jackpot-ul în valoare de 9, 22 milioane de dolari. Acesta a pariat 7, 2 dolari pe rotire și se pare că în afara valorii mizei plasate și a premiului câștigat, doar atât se știe despre câștigătorul jackpot-ului Mega Moolah din 2017.

Atunci când pariezi noaptea s-ar putea să nu mai ai parte deloc de somn! Este ceea ce i s-a întâmplat în 2011 câștigătorului jackpot-ului Mega Fortune de aproape 13, 5 milioane de dolari. După ce a câștigat premiul care avea să intre în Cartea Recordurilor la acel moment, câștigătorul nu a mai putut dormi până la ora 6 dimineața.

Nu contează nici cât joci la cazinourile online cu jackpot-uri progresive ca să câștigi. Un soldat din armata britanică, în vârstă de 26 de ani, Jon Heywood, a reușit să obțină 17, 2 milioane de dolari în 2015 la Mega Moolah. Povestea lui este impresionantă nu doar pentru că a reușit să câștige această sumă extraordinară cu un pariu de numai 25 de cenți, ci pentru că suma a fost obținută exact când avea mai mare nevoie. Tatăl său era grav bolnav, așa că o parte din bani a fost folosită pentru tratamentul acestuia.

Nici cele mai mari câștiguri la Mega Moolah și Mega Fortune nu au fost câștigate de jucători care au mizat sume imense. Premiul de 23, 5 milioane de dolari (Mega Moolah) și 24 milioane de dolari (Mega Fortune) au fost obținute cu mize foarte mici – 25 cenți. Toate aceste povești ilustrează un sigur lucru: nu trebuie să mizezi sume mari atunci când joci online, ci pur și simplu trebuie doar să te bucuri de joc.

Poveștile care au schimbat istoria jocului la cazinou

În 1913, cazinoul din Monte Carlo înregistra unul dintre recordurile care au marcat istoria jocurilor de noroc. La jocul de ruletă, culoarea neagră a fost preferată Zeiței Fortuna pe 18 august – a căzut pe această culoare de 26 de ori. Consecutiv. Patricia Demauro a jucat craps într-unul dintre faimoasele cazinouri din Atlantic City și a reușit de 154 de ori să dea zar câștigător. Consecutiv.

Fondatorul Fedex a reușit să-și salveze afacerea cu ajutorul jocului de blackjack. Acesta a câștigat jackpot-ul în valoare de 27,000 de dolari, bani suficienți să îi permită să acopere factura uriașă de la combustibil, în valoare de 24,000 de dolari.

Ashley Revell și-a schimbat viața când a jucat toți banii pe care îi avea în 2004 – aproximativ 136,000 de dolari – pe culoarea roșie de la ruletă. 8 secunde mai târziu în buzunarele sale erau 272,000 de dolari. Astăzi, grație accesibilității cazinourilor online, este mult mai simplu să ajungi erou într-o poveste care să rămână în istoria jocurilor de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.