Prefectura anunță că rata de incidență a scăzut la Târnăveni

1,33 la mie este rata de incidență anunțată de Prefectura Mureș luni 14 decembrie la Târnăveni, în cadrul informărilor periodice transmise către presă. Conform ultimei decizii restricțiile aplicate la Târnăveni ar trebui să expire vineri 18 decembrie. Cu toate acestea rata de incidență s-ar putea schimba iar restricțiile să fie prelungite iar acest aspect poate fi aflat abia în ultima zi de restricții. Din păcate nu se comunică zilnic rata de incidență pentru a putea fi aflată de public.

Până astăzi, 14 decembrie, în județul Mureș au fost confirmate 13.763 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 57 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 13 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 321 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru.

De asemenea, până la această dată, 1.335 de persoane s-au vindecat și au fost externate din spitalele din județul Mureș. În plus față de acestea, 1.187 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 527 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 30 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 485 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, 961 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 2.029 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.