PREMIANŢII CONCURSURILOR ORGANIZATE ÎN 1 IUNIE

Ziua de 1 Iunie a adus multă bucurie în sufletele multor copii din Târnăveni. Prichindeii au avut şansa de a-şi etala talentele prin concursurile organizate de Primăria Municipiului Târnăveni şi Consiliul local Târnăveni. Competiţiile la care au putut participa cei mici au fost: Desene pe asfalt, Primar pentru o zi şi Copiii au talent, competiţii jurizate de: primarul oraşului, Sorin Megheşan, Luminiţa Zereş, consilierul primarului din Târnăveni şi Attila Zen, consilier tehnic la Consiliul Judeţean Mureş.În cadrul concursului Desene pe asfalt s-au evidenţiat următorii copii: locul III, cu un un premiu în valoare de 50 de lei, a fost obţinut de Costin Ana Maria, locul II cu un un premiu în valoare de 50 de lei a fost obţinut de Deteşan Sebastian, locul I cu un un premiu în valoare tot de 50 de lei a fost ocupat de Hidi Andrea Krizstina. Marele premiu, în valoare de 100 de lei a fost ocupat de Ursu Alisa, lucrarea ei urmând să fie expusă la Casa de Cultură din Târnăveni, în Capsula timpului şi va avea o apariţie în revista Târnaveni trecut şi viitor, tradiţie şi noutate.
În cadrul concursului Primar pentru o zi, au fost scrise peste 60 de eseuri cu tema: „Târnăveniul în anul 2113”. Locul III, cu un un premiu în valoare de 50 de lei, l-a ocupat Dan Corneliu Vasilica, locul II cu un un premiu în valoare de 50 de lei a fost ocupat de Miruna Văscan, iar locul I cu un un premiu tot în valoare de 50 de lei a fost obținut de Adela Cândea. Marele premiu la acest concurs, în valoare de 100 de lei, a fost câştigat de Ovidiu Matei Vasilică, care va petrece luni, o zi cu primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheşan.
La concursul Copiii au talent, locul III cu un un premiu în valoare de 50 de lei, a fost ocupat de ansamblul Traio Romano Junior, locul II cu un un premiu în valoare de 50 de lei a fost obținut de elevii clasei a XI-a, cu parodia Lacul Lebedelor, iar locul I cu un un premiu tot în valoare de 50 de lei a fost ocupat de Rotar Andreea şi Puia Laurenţiu. Marele premiu la acest concurs, în valoare de 100 de lei a fost câștigat de Adelina Morar.

Imagini cu premianții pot fi văzute aici:

GALERIE FOTO