Premierul – întrevedere cu reprezentanţii Azomureş

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, joi, o întrevedere cu CEO-ul companiei Azomureş S.A., Harri Kiiski, discuţiile fiind axate pe identificarea unor soluţii pentru a menţine producţia de îngrăşăminte competitivă în România, în contextul actualei crize din energie.

Potrivit unui comunicat al Guvernului transmis AGERPRES, la întâlnire au participat ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, şi reprezentantul Grupului AMEROPA, Mihai Aniţei.

„Discuţiile au fost axate pe identificarea unor soluţii pentru a menţine producţia de îngrăşăminte competitivă în România, în contextul actualei crize din energie care a dus la scumpirea gazului natural. Premierul a apreciat eforturile conducerii companiei şi a punctat faptul că menţinerea unui climat de afaceri stabil şi predictibil pentru companii este prioritară pentru Guvernul pe care îl conduce. Susţinerea producătorilor importanţi din România va produce efecte semnificative în dezvoltarea economiei şi va contribui la stabilitatea locurilor de muncă”, se arată în comunicat. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.