Premii la Colegiul Tehnic

Elevii Colegiului Tehnic din Târnăveni, coordonaţi de profesorii Corpade F. Lucian, Mathe Maria, Bogdan Mirela si Podar Mihaela, au participat joi, 18.10.2018, la cea de-a III-a ediție a concursului regional interdisciplinar „Ioan Bojor “din Reghin, alături de licee de prestigiu din Cluj-Napoca, Bistrita, Ploiesti, Mediaş, Blaj, Tirgu-Mureş, Sibiu si Luduş. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, Liceul Tehnologic “Ioan Bojor” Reghin si Primaria municipiului Reghin.
Concursul a fost organizat pe mai multe domenii si secţiuni ca: “Automobilul – prieten sau duşman”, unde elevul Ţili Ştefan a obtinut premiul al II-lea; “Evoluţia automobilului”, unde echipa formată din elevii Tămaş Casian si Iuraşcu Lucian a obţinut premiul al III-lea; secţiunea “Natura si agricultura”, la care elevul Ciorogar Gabriel a obţinut menţiune.
Activitatea şcolară din învăţământul tehnic şi profesional are un nivel de calitate mai mare cu cât elevii reuşesc să atingă mai multe competenţe generale şi specifice cuprinse în curriculumul aferent. Acest lucru se realizează prin organizarea unor activităţi practice şi de laborator. Concursul a constituit un bun prilej pentru diseminarea şi promovarea rezultatelor muncii elevilor şi cadrelor didactice, pentru realizarea unui învăţământ formativ şi practic-aplicativ superior.
A fost un concurs în care elevii au îmbinat dexteritatea, creativitatea, originalitatea, simţul artistic, utilitatea, dar, în același timp, ei au dorit să transmită mesajul că Târnăveniul reprezintă o forţă în învaţământul mureşean. Dorim să mulţumim şi pe această cale Primăriei Municipiului Târnăveni pentru ajutorul acordat în participarea la acest eveniment.
Prof. Corpade F. Lucian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.